Substantiv

pasta 2

madvare som er fremstillet af mel og æg el. vand o ...

I en sætning

  • Undgå at pastaen 'klistrer': Kog altid pasta i rigeligt vand. Brug kun den ægte pasta lavet på hård durum hvede

Placering

pasta har 4 overbegreber (fødemiddelfødenæringmasse)

Underbegreber

  • cannelloni: små rør af pasta der fyldes med fx kødsovs og steg ...
  • fettuccine: pasta i form af forholdsvise lange og brede striml ...
  • lasagneplade: (ingen definition)
  • makaroni: pasta i form af hule stænger, tykkere end spaghett ...
  • nudel: lille stykke pasta der typisk bruges som suppefyld
  • pastaskrue: skrue,1_3
  • penne: korte glatte el. riflede rør af pasta der er skråt ...
  • ravioli: lille firkantet pude af pastadej fyldt med en blan ...
  • skrue: lille, aflangt, snoet pastastykke
  • spaghetti: pasta i form af lange, tynde stænger
  • tagliatelle: pasta i form af lange strimler

Egenskaber

Madvare, Artefakt og Substans